وضعیت دانشگاهی سربیشه با وجود محرومیت این شهرستان از مراکز آموزش عالی دچار بلاتکلیفی است.
معاون برنامه ریزی و امور عمرانی فرمانداری سربیشه در گفت و گو با خبرنگار ما درخصوص وضعیت مراکز آموزش عالی این شهرستان گفت: به خواست مردم و پی گیری مرحوم دکتر علوی از اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد کشور و چهره های سرشناس استان، تاسیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سربیشه در سال 1383 درخواست و در جلسه بررسی زمین احداث این مرکز آموزش عالی نیز تعیین شد.
خسروی افزود: از آن سال به بعد نه تنها پی گیری های انجام شده در این زمینه به نتیجه نرسید بلکه مکاتبه های سال گذشته و امسال دست اندرکاران هم بی نتیجه ماند. ...
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث دانشکده کشاورزی سربیشه در سال 86 گفت: راه اندازی دانشکده کشاورزی در این شهرستان از مصوبه های سفر اول رئیس جمهور به استان بود و از 17 میلیارد ریال اعتبار ملی- استانی مصوب آن حدود 10 میلیارد ریال اختصاص یافت.
وی ادامه داد: ساختمان این دانشکده 75 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و درصورت تخصیص اعتبار تکمیلی امسال به بهره برداری می رسد.
وی با بیان این که وزارت علوم و فناوری موافقت اصولی دانشکده کشاورزی را هنوز صادر نکرده است، افزود: این مسئله در حال حاضر هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است و اگر امسال موافقت نامه آن صادر شود سال 89 دانشجو پذیرش خواهد کرد.
خسروی درخصوص دانشگاه پیام نور سربیشه هم گفت: امکانات زیربنایی این دانشگاه فراهم نشده و شهرستان به تعهدات خود در زمینه خرید خودرو، تحویل زمین و محل برگزاری کلاس ها عمل کرده است.وی با اشاره به تصویب 3 رشته تحصیلی برای این دانشگاه گفت: این رشته ها شامل مهندسی رایانه، کشاورزی و حقوق است که با توجه به ایجاد دانشکده کشاورزی در این شهرستان و وجود رشته های تخصیصی در این زمینه پیشنهاد می شود رشته حسابداری جایگزین رشته مهندسی کشاورزی در دانشگاه پیام نور شود.وی گفت: قرار بود این دانشگاه مهر سال تحصیلی جاری دانشجو بپذیرد ولی به دلایلی این مسئله در دفترچه آزمون سراسری امسال لحاظ نشد و این امر به سال تحصیلی آینده موکول شد.
وی اضافه کرد: برای تشکیل کلاس دانشجویان پیام نور هم با توجه به تشکیل کلاس ها در اواخر هفته با آموزش و پرورش شهرستان هماهنگ شده است و کلاس دانشجویان در مدارس برگزار خواهد شد.
وی احداث دانشگاه علمی- کاربردی و دانشکده علوم قرآنی را از پیشنهادهای سفر سوم رئیس جمهور به استان برشمرد و گفت: درصورت موافقت با ایجاد این مراکز دانشجو در این دانشگاه ها پذیرش خواهند شد.
وی با بیان این که در حال حاضر هیچ مرکز آموزش عالی در این شهرستان وجود ندارد، افزود: مراکز آموزش عالی زیربنای توسعه در هر شهرستان است ولی با وجود برخورداری از آمار قابل توجه دانش آموزان در کنکور سراسری این مزیت در شهرستان وجود ندارد.
وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به نزدیکی سربیشه به مرکز استان این شهرستان قابلیت جذب سرریز دانشجویان بیرجند را دارد و با تقویت مراکز آموزش عالی سربیشه این هدف محقق خواهد شد./ر.خراسان
لینک ثابتنظرات شما ()